Inspira Med Anti-Aging Fruitzuur behandeling

Dit is een behandeling op basis van fruitzuren BHA, AHA en fruitzuren van vruchten.

Wat doet een fruitzuurbehandeling?


Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling is daartoe een oplossing.

Een cocktail van zuren lost de structuur op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn (celtussenstof). Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren wordt de huid sneller vernieuwd. De huid krijgt namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat daardoor meer vocht absorberen en de huiselasticiteit verbeterd. Uw huid gaat er dus frisser, egaal en jonger uitzien!

De methode:


De methode onderscheidt 2 huidtypes:
-      niet-gevoelige huid
-      gevoelige huid

Voor beide huidtypes kent Inspira:Med een behandelvolgorde die uit 3 fases bestaat:

De behandelingen kunnen als losse behandeling (om de huid een oppepper te geven) worden gebruikt of in een kuurverband, die voor het bereiken van het beste resultaat 6 weken lang (opeenvolgend) dient te worden gegeven. Elke week een behandeling bestaande uit fase 1,  fase 2, of fase 3.

De eerste behandeling bestaat altijd uit fase 1 en aan de hand van de reactie bekijken we wanneer fase 2 wordt ingezet. Alles gaat in overleg. De behandelingen kunnen zowel met of zonder massage worden gegeven. De behandeling in kuurverband heeft wel de thuisproducten erbij nodig. Daar hebben we een leuke set prijs voor!

De behandeling bestaat uit:


- Reinigen met prime cleaner
- Fruitzuur peeling 20,40 of 60 
- Neutraliseren
- Masker: Calming gel Mask /Filmagine Mask /Biocellulose masker (afhankelijk van de fase)
- Premium Age Protector SPF 30 

Indien gewenst en als de huid dat toelaat kan er een massage worden toegepast tegen meerprijs.

Een behandeling met fruitzuren van Inspira Med zorgt voor directe verzorging en verjonging van de huid. Ideaal als aanvulling of afwisseling op uw behandelprogramma.